Orhaneli Fevzipaşa İlkokulu
Fevzipaşa Mah. Ali Sevimli Cad. No55 Orhaneli

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünce sistemine gönülden bağlı,çağdaş yönetim felsefesine inanmış öğrenci yetiştiren ve kaliteden ödün vermeyen,başarı denilince akla ilk gelen olmak,kendi değerlerinden kopmadan dünyayla kucaklaşmayı başarabilen,bilim ve kendi gücüne inanan ,insan haklarına saygılı ,demokratik.çağdaş bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi kendi yaş grubu içerisinde Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünce çerçevesinde öğrenci ahlakını ve çağdaş gelişmelere uygun uluslar arası eğitim öğretim kalite standartlarını temel alarak kendine yetebilen, topluma yararlı, ulusal ve evrensel düzeyde çağın gereklerine uygun bir donanıma sahip; yeniliklere açık, bilimsel ve akılcı düşünebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyler yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Tam Gün

İl´e uzaklık 50 km İlçe Merkezinde